Selasa, 10 Mei 2011

Peralatan kedai makan dan restoran untuk dijual

Saya nak let go peralatan kedai makan dan bagi yang nak tambah peralatan dapur di restoran anda juga pun boleh. Al-kisahnya dulu suami pernah buka bisnes kedai makan, tapi tak bertahan lama sebab bukan rezeki kami melalui perniagaan restoran kot....kita fikir positiflah kan(walaupun puncanya ada kaitan dengan sikap orang melayu kita yang suka berdengki dan gunakan ilmu yang salah disisi agama).

Restoran kami bertahan setakat 2 bulan lebih jer...jadi segala peralatan tu sempat guna selama 2 bulan lebih sajalah. Peralatan dapur tu memang dijaga elok (semua disimpan dalam kotak) dan mesti anda semua tahu kan sekarang ni semua barang dah naik harga. Masa saya beli dulu RM4000 lebih gak. Tapi saya nak let go murah jer coz dah malas nak simpan dalam rumah lagipun dalam proses nak pindah rumah ni.

HARGA JUAL RM2000.00

Ok peralatan dapur yang nak dijual macam kat bawah ni;-
1.Bekas masak air aluminium dan pelapiknya besi.
2.Set pinggan mangkuk plastik(warna biru)
3.Gelas kaca dan gelas plastik
4.Periuk sup(besar), periuk sederhana dan kecil
9.Senduk,sudu dan garfu
10.Kain kanvas biru besar-2 unit (jenis tebal)
11.Kain kanvas putih besar-2 unit
12.Bekas basuh tangan -teko plastik dan bekasnya
13.Dapur (yang jenis berat tu) -2 unit
14.Dan lain2 keperluan dapur

Berminat nak beli dan nak tengok barang sila call atau sms saya nak lihat barang. Hanya yang betul-betul nak beli sahaja yer coz saya takde banyak masa bagi yang cuma nak lihat atau survey dulu. HARAP MAKLUM. TQ.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan